Kontraster

högt och lågt, svart och vitt, stort och smått

Borta bra men...

Kategori: Expedition Öland

 
...hemma bäst!
Ölandsexpeditionen är över och sista bilderna kommer här:
 
 
 
 
 
 
     
 
     
 
     
 
  
 
På återseende!!!
 
 
 
 

Kommentarer

  • Lasse Jansson säger:

    Vackert, välfångat och med variation. Jag tycker det är kul att se bilder från ett annat Öland än högsommar-ön. (Det lär inte vara riktigt lika turisttätt i oktober som i juli.)

    Svar: Tack Lasse! Jo trängseln är ju inte så stor så här års, närmare bestämt inte alls... Några extra sommarstugeägare under helgerna var väl det man såg, men inte en enda "riktig turist" såvitt jag kunde se... Jag som inte varit där under högsommaren skulle nog kunna tänka mig att testa, om inte annat för att besöka alla butiker osv som nu är bom-stängda, vi får se vad som händer framåt sommaren... ;-)
    Jimmy Steen

    2013-10-13 | 10:06:35
    Bloggadress: http://lassesfoto.blogspot.com
  • Stefan Karlsson säger:

    Vackra bilder Jimmy.
    En fråga bara. Hur gick det för rullskridskoåkaren? Han ser ut att vara på väg ned i diket.

    En fråga till Atte om du läser detta. Kamel eller dromedar och googla inte nu.

    Svar: Tack Stefan! Har nog aldrig sett en så hjulbent rullskidåkare, men han höll sig på vägen faktiskt. Och nej Stefan, nu har du nog startat en lavin av kommande Atte-skämt, ajajaj...
    Jimmy Steen

    2013-10-14 | 17:46:07
    Bloggadress: http://nykping.blogg.se/
  • Atte säger:

    Svar: Ingetdera! Det är en alldeles äkta Öländsk Ullmerkott, som dessutom är dräktig vilket man kan se på pucklarna som är uppsvällda.(annars är det nog en Camel för det kan man se på texten innan filtret).

    Svar: För sent...
    Jimmy Steen

    2013-10-15 | 23:45:27
  • Mr. T säger:

    Hej Jimmy
    Kul att se alla bra bilder från Öland man blir sugen på att vara där när blir nästa expedition ? Den där Öländska Ullmerkotten är det en sån där flyttkott som springer söderut till vintern ??

    Svar: Tjena Mr T. Kul att du gillar Ölandsbilderna för det gör jag med. När nästa expedition blir av vet jag inte, men förhoppningsvis så kan denna succé fortsätta även i framtiden, vi får återkomma! Och den där Ullmerkotten vet jag inte så mycket om, jag hänvisar till deras beskyddare Attebäck Worldlife Foundation... ;-)
    Jimmy Steen

    2013-10-20 | 15:12:46
    Bloggadress: http://ekbocken.blogg.se

Kommentera inlägget här: